Twirl


De twirlsters / majorettes van Amor Musae bestaan uit 15 enthousiaste meiden van klein tot groot. Er zijn  verschillende groepen, ingedeeld naar niveau en leeftijd. We doen mee aan diverse regionale wedstrijden.

 

Wat is twirling?

Twirling is een combinatie van draaien met de baton (dit noemen we twirlen), dans en ballet. Twirling is echt een teamsport voor elke leeftijd.  Tijdens de trainingen leer je shows op hedendaagse muziek. Met deze shows doen we mee aan de wedstrijden. Je kunt je voor deze wedstrijden inschrijven als groep maar ook als duo of solist. Dit jaar behaalden onze twirlsters weer mooie prijzen.

Wat is Majorette?

Onder majorette verstaan we het op straat lopen op de maat van de marcherende muziek. Tijdens speciale gelegenheden zoals de Sinterklaasintocht en Koningsdag lopen we nog wel op straat.

 

Trainingen

Alle trainingen vinden plaats op maandag in de sportzaal van de Steiger te Swifterbant.  Sinds maart 2016 is Sjera Dijkstra onze trainster.

Training van de beginners: maandag 18.00 tot 19.00 uur
Training van de Solisten en gevorderdere 19.00 tot 20.30 uur

 

Optredens en activiteiten

Hoewel het programma van jaar tot jaar verandert hebben wij een aantal terugkerende optredens en activiteiten.

• Jaarlijkse uitvoering
• Koningsdag
• Donateursactie

Naast bovengenoemde vaste optredens doen we dit jaar weer mee met de regionale wedstrijden. De teams trainen hard en halen mooie resultaten.

 

Lid worden? 

Lijkt het je leuk om mee te doen? Kom gerust een keer langs.

 

 

Informatie

Nellie Zwep: 06 34858974