· 

Twirlsters Amor Musae plaatsen zich voor de voorrondes van het NK

Zaterdag 30 april vertrokken we al vroeg  richting Elburg. De tweede wedstrijd van het seizoen. De meiden hadden hard getraind en waren klaar om te laten zien wat ze in hun mars hadden. Natuurlijk waren ook onze vaste en enthousiaste supporters weer aanwezig. Die zorg droegen voor de nodige foto’s en mentale ondersteuning.

 

Coach Sjéra Dijkstra gaf nog wat laatste aanwijzingen en Celine Sweere mocht als eerste van de vereniging de vloer op. Zij behaalde in haar categorie  een tweede plaats met 71,4 punten. Sanne de Bruin werd met 66,0 punten tweede en Joscelyn van de Wiel in dezelfde categorie derde met 65,4 punten. Anne Derks werd in haar categorie tweede met 68,2 punten. Als klap op de vuurpijl behaalde het junioren 70,3 punten en plaatsen zich daarmee voor de voorrondes van het NK twirlen. Ook de andere deelnemers  van Amor Musae behaalden mooie punten, maar vielen helaas net buiten de prijzen.

Met een voldaan gevoel en vol trots kunnen de meiden terug kijken op deze tweede wedstrijd van het seizoen waar zij nu al zulke mooie resultaten hebben weten te behalen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0