Steun Jantje Beton en Amor Musae

Amor Musae doet mee met de collecte van Jantje Beton. Van 6 t/m 11 maart collecteren leden van Amor Musae huis aan huis. Ook bij het concert op 10 maart staat de collectebus. Heeft u ons gemist steun ons dan via de online collectebus. Dit kan de hele maand maart. Van het geld dat we ophalen is de ene helft voor Jantje Beton en de andere helft voor Amor Musae. 

Wij collecteren voor kinderen.

1 op de 6 kinderen in Nederland speelt nooit buiten! Buiten spelen is heel erg belangrijk voor elk kind, nu en in de toekomst. Jantje Beton zet het geld dat we ophalen in om méér kinderen méér te laten buitenspelen.

Amor Musae zet het geld dat we met de collecte ophalen in om nieuwe instrumenten te kopen voor jeugdleden.  Zo kan Amor Musae instrumenten aan de jeugleden in bruikleen geven zodat ze muziek kunnen maken. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0