16 mei donateursactie Spelwijk

 

Op dinsdagavond 16 mei houdt Muziekvereniging Amor Musae haar jaarlijkse donateursactie. Ieder jaar wordt een andere wijk aangedaan en deze keer is de Spelwijk aan de beurt. Dat zijn de straten begrensd door Het Blazoen, De Bisontocht, De Industrieweg en De Lange Streek. De leden van de brassband komen huis aan huis vragen of men donateur wil worden. Op het plein van de Handboog speelt JAM (Jeugdorkest Amor Musae) een paar vrolijke wijsjes waarbij publiek van harte welkom is.  Als het regent vervalt dit optreden van JAM maar de actie gaat sowieso door.

 

Amor Musae is al 55 jaar de muziekvereniging in Swifterbant en bestaat momenteel uit ongeveer 50 leden. De vereniging heeft drie afdelingen: de brassband, JAM (Jong Amor Musae)  en een leerlingengroep. Bij de evenementen in het dorp is de vereniging meestal van de partij. Denk hierbij aan Koningsdag, avondvierdaagse, dodenherdenking enz. Amor Musae hoopt veel nieuwe donateurs te kunnen verwelkomen. Sinds het wegvallen van subsidies zijn de giften van de donateurs heel belangrijk voor het in stand houden van de vereniging. De actie duurt van 18.00 tot 20.00 uur en is goedgekeurd door gemeente Dronten.

Reactie schrijven

Commentaren: 0