AMOR MUSAE EN DE BLAUWBAARDEN GEVEN SAMEN EEN CONCERT

Het lijkt misschien een vreemde combinatie, de brassband van Amor Musae die samen optreedt met het Piratenkoor de Blauwbaarden. Maar die twee gezelschappen hebben in het verleden al vaker samen een concert gegeven en weten wat ze aan elkaar hebben. Normaliter zijn de muziekstijlen inderdaad heel verschillend maar voor deze gelegenheid is er een mooie mix gemaakt van zeemansliederen en brassbandwerken. Een nummer van de brassband dat natuurlijk niet mag ontbreken is Pirates of the Caribbean van Klaus Badelt. Het lied Kiss from a Rose spelen ze in een arrangement van Menno van Dam, eerste cornettist bij de brassband. Het jeugdorkest JAM speelt o.a. Treasure Island uit de gelijknamige Disney film.  De Blauwbaarden zingen o.a. Hoog in het Noorden van Ancora;  Fiddlers Green en Voice of my Island.

Brassband en Piratenkoor zullen gezamenlijk de Zeemansmedley - arr. Jos Pijnappel -  uitvoeren.

Het wordt een fijne avond met nog veel meer muziek en zang. De brassband en JAM uit Swifterbant vormen samen de Algemene muziekvereniging Amor Musae en staan onder leiding van Martijn de Lange-Duijster. Piratenkoor de Blauwbaarden repeteert in Biddinghuizen maar heeft ook leden uit Swifterbant. Zij staan onder leiding van Catharina Keekstra.

Om 19.30 start het concert maar de zaal is open voor publiek vanaf 19.00 uur. De entree is gratis. Aan het eind van de avond kunt u een vrijwillige bijdrage geven.

Reactie schrijven

Commentaren: 0