AMOR MUSAE BESTAAT 50 JAAR

 Groepsfoto, gemaakt bij het 45-jarig bestaan.

Amor Musae is op 8 februari 1968 opgericht. Dus in dit jaar 2018 vieren wij ons 50-jarig bestaan. Hier kunt u lezen welke activiteiten we gedurende het hele jaar organiseren om ons jubileum te vieren!

De eerstvolgende activiteiten kunt u al vast bekijken. Later volgen er meer.

 

UITVOERING AMOR MUSAE OP 17 MAART IN DE HOEKSTEEN "AMOR MUSAE VIERT FEEST”

Muziekvereniging Amor Musae geeft op 17 maart haar 50e jaaruitvoering. Dat is natuurlijk reden voor een feestje. De jaarlijkse uitvoering is daarom uitgebreid met ’s middags een reünie voor oud-leden en een reünie-orkest. Na de uitvoering kunnen alle aanwezigen nog verder feesten met live muziek door de band “De Vliegende Hertjes”.

 

Tijdens de reünie vanaf half vier kunnen leden en oud-leden elkaar ontmoeten tijdens een hapje en een drankje. Van drie tot vier uur repeteert het reünieorkest onder leiding van Chris te Hennepe, één van de oud-dirigenten van de brassband. Na de gezamenlijke maaltijd zullen alle drie de afdelingen het publiek een feestelijk programma voorschotelen.

 

De malletband en StaMb (Starters Malletband) spelen deze avond verschillende feestnummers. De malletband zal onder andere een nummer van Martin Garrix laten horen, waarbij verschillende instrumenten worden gebruikt. StaMb laat zich horen et onder andere het lied "Ik ben vandaag zo vrolijk" van Herman van Veen. Ze maken er een echt feestje van. Ze maken er een echt feestje van. De malletband staat onder leiding van Ciska Terpstra.

 

 

De brassband speelt onder andere Concerto d’Amore een stuk van Jacob de Haan. Een heel toepasselijke titel want Amor Musae betekent: liefde voor muziek. De Startgroep en het jeugdorkest van de brassband (JAM) treden samen op en gaan helemaal los in o.a. het bekende lied My Way want zij vieren feest op hun eigen manier. Zowel de brassband als JAM staan onder leiding van Martijn de Lange Duijster. In aansluiting op het optreden van de brassband speelt het reünie orkest Friends for Life o.l.v. Chris te Hennepe.

 

Ook de twirlsters gaan dit jaar helemaal uit hun dak want 50 jaar Amor Musae is niet niks!

Tijdens de trainingen op maandag is hard geoefend maar ook veel gelachen en zijn er veel nieuwe “routines” geleerd. Met heel veel vrolijke maar ook toepasselijke muziek zo als Happy Birthday van Katy Perry gaan ze er een feestje van maken! “Laat de vrolijk heksjes en ballonnen om je heen vliegen! Heel veel kijkplezier!” aldus instructrice Sjera Dijkstra.

 

Direct aansluitend aan de uitvoering (rond 21.45 uur) kan de hele vereniging en het publiek genieten van de band “De Vliegende Hertjes”. In deze band kunnen we Ciska Terpatra, de dirigente van de malletband weer in een heel andere rol zien. Zij bespeelt hierin namelijk de basgitaar. De band speelt deze avond op akoestische gitaren en brengt muziek van de jaren 60 (Abba enz.) tot nu.

De avond begint om 19.30 uur. De toegang voor de uitvoering met aansluitend de afterparty met band de Vliegende Hertjes is gratis.

In de pauze wordt een verloting gehouden. 

 

 

 

 

 

 

REÜNIE, REÜNIEORKEST EN UITVOERING OP 17 MAART IN DE HOEKSTEEN

Op zaterdag 17 maart houden we onze jaarlijkse uitvoering van de hele vereniging.

Voorafgaand aan de uitvoering is er een reünie voor alle oud-leden en oud-dirigenten en -instructeurs/instructrices van Amor Musae. Ook de partners zijn welkom.

De brassband zou graag een uurtje musiceren met de vroegere leden.

Tijdens de reünie zijn er drankjes en hapjes en voorafgaand aan de uitvoering wordt ook

gezorgd voor de inwendige mens.

 

Tijdsplanning:

-  15.00 tot 16.00 reünie orkest brassband

-  15.30 tot 17.30 reünie voor de hele vereniging

-  17.30 tot 18.30 gezamenlijke maaltijd

-  19.30 tot 21.30 uitvoering door heel Amor Musae

-  Na de uitvoering is er een feest met muziek van de band "De Vliegende Hertjes".

 

 

Aanmelden voor de reünie (incl. maaltijd en drankjes tot 18.30 uur) kan door overmaken van € 10,00 pp

                aan: Rabobank IBAN: NL61RABO 0348137001  

                t.n.v.: Amor Musae 50 jaar

                o.v.v. Reünie en uw naam (tijdens uw lidmaatschap)

Wilt u ook meespelen met het reünieorkest samen met de huidige leden van de brassband

en o.l.v. onze oud-dirigent Chris te Hennepe? Stuur dan een mail naar ankieg50@gmail.com

met vermelding van uw naam en instrument. 

 

WELLICHT TOT 17 MAART !

 

OPWARMERTJE IN HET WINKELCENTRUM

Op zaterdag 3 februari was onze eerste jubileumactiviteit. Van ongeveer  11.00 tot 12.00 uur gaven de malletband, de brassband en de twirlsters een optreden in het winkelcentrum op het terras van De Meiden.

Gelukkig hielden we het droog en het was erg gezellig. Bij De Meiden kunt u ook terecht voor warme chocolademelk, koffie, broodjes en friet.

(Dit optreden is gesponsord door De Meiden)

 

Download de informatiebrief:

Download
Reünie Informatiebrief
Dit is een informatiebrief voor oudleden van Amor Musae die zich willen aanmelden voor de reünie.
brief oud-leden.pdf
Adobe Acrobat document 289.4 KB