· 

Night Of The Brass

  

Op zaterdag 13 juni brengt de brassband van Amor Musae de derde editie van Night of the Brass in de Hoeksteen te Swiftpasted-graphic22erbant. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Het belooft een vermakelijke avond te worden met optredens van JAM (Jeugdorkest) en de brassband.
In de Hoeksteen is een gezellig binnenterras gecreëerd waar de gasten aan hun tafeltje een avond kunnen genieten van live muziek. Onder leiding van Martijn de Lange-Duijster brengt de brassband een gevarieerd programma ten gehore. Dit keer staat het concert in het teken van de zomervakantie. Zo brengt de brassband het publiek in Scandinavische sfeer met het mooie nummer Stål Himmel. Daarnaast is ook JAM (Jong Amor Musae) van de partij om te laten horen wat ze in hun mars hebben. Deze enthousiaste jongelui maken iedereen blij met het populaire nummer Happy. Verder zijn diverse leden van JAM en de brassband als solist te beluisteren. Marriët Goedegebuure, lid van de twirlsters van Amor Musae speelt ook cello en zal een nummer spelen op dit mooie instrument. De presentatie van de avond is in handen van Alice Winters.
Ieder is welkom bij deze bijzondere en muzikale avond. Het concert begint om 19.30 uur en de toegang is gratis. Bij de uitgang wordt een collecte gehouden.

Reactie schrijven

Commentaren: 0