Brassband

Brassband · 18. januari 2020
Het is al weer jarenlang een traditie in Dronten, het Nieuwjaarsconcert van Harmonie Eendracht uit Dronten, Amor Musae uit Swifterbant en Maris Sonores uit Biddinghuizen. De drie muziekverenigingen brengen zaterdag 18 januari om 20.15 uur een avondvullend programma in De Meerpaal.

Brassband · 14. december 2019
Vrijdagavond 13 december geven de brassband Amor Musae uit Swifterbant en het Piratenkoor de Blauwbaarden uit Biddinghuizen een gezamenlijk concert in kerstsfeer in het kerkcentrum “de Hoeksteen” te Swifterbant.

Brassband · 08. december 2019
Werelds familie concert in De Meerpaal met muzikanten uit alle windstreken Op zondag 8 december vindt in De Meerpaal in Dronten een feestelijk familie concert plaats: Orchestre Partout -een orkest met muzikanten uit azc Dronten-, speelt samen met brassband Amor Musae uit Swifterbant. Ze komen samen onder de naam 'Mundo Sonora'. Het wordt een feestelijke muzikale middag met speciale activiteiten voor kinderen.

Brassband · 03. september 2019
Op dinsdagavond 3 september gaven het Blaasorkest Vilseck en brassband Amor Musae een gezamenlijk concert in de Hoeksteen te Swifterbant.

Brassband · 15. juni 2019
Op zaterdag 15 juni geeft de brassband van Amor Musae haar jaarlijkse zomerconcert “Night of the Brass”. De brassband zal met een vrolijk licht programma het seizoen afsluiten. Ook het jeugdorkest JAM en de Startgroep zullen voor het voetlicht treden. Alle orkesten staan onder leiding van Martijn de Lange - Duijster.

Brassband · 12. januari 2019
Op 12 januari vond het Hafabra Nieuwjaarsconcert plaats in De Meerpaal te Dronten. Voor de pauze speelde Brassband Amor Musae, Harmonie Eendracht en Maris Sonores. Tijdens een wisseling op het podium mocht JAM-Plus optreden. Na de pauze zaten alle leden van de drie verenigingen op het podium. De zaal zat bijna helemaal vol en het publiek kon genieten van prachtig concert met veel afwisseling.
Brassband · 04. mei 2016
Vanavond om 19:45 geeft Brassband Amor Musae een openluchtconcert ter ere van de dodenherdenking. Kom luisteren naar mooie muziek, en herdenk samen met ons. Tot vanavond bij de vlaggenmast op De Greente,

Brassband · 06. april 2016
LELYSTAD - De Jeugdbrassband Amor Musae (JAM) heeft zaterdag een festival voor jeugdorkesten gewonnen. De bandleden uit Swifterbant kregen allemaal een bioscoopbon en gaan binnenkort samen naar de film.
Brassband · 13. juni 2015
Op zaterdag 13 juni brengt de brassband van Amor Musae de derde editie van Night of the Brass in de Hoeksteen te Swifterbant. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Het belooft een vermakelijke avond te worden met optredens van JAM (Jeugdorkest) en de brassband. In de Hoeksteen is een gezellig binnenterras gecreëerd waar de gasten aan hun tafeltje een avond kunnen genieten van live muziek. Onder leiding van Martijn de Lange-Duijster brengt de brassband een gevarieerd...