Brassband

Opnames film Mundo Sonora
Brassband · 26. september 2021
Eindelijk! Na vele maanden wachten is vandaag de film Mundo Sonoro opgenomen waarin muzikanten uit het AZC Dronten samen met muzikanten van Amor Musae muziek maken.

Bugel voor Gré-Anne met steun Windplanblauw
Brassband · 27. augustus 2021
Bugel voor Gré-Anne met steun Windplanblauw

Doneer munten in Deen sponsoractie aan Amor Musae  en steun aanschaf nieuwe cornetten
Brassband · 18. juli 2021
Cornetten Amor Musae zijn na meer dan 50 jaar toe aan vervanging. Met bijdrage uit de Deen sponsoractie hoopt Amor Musae nieuwe cornetten te kunnen aanschaffen.

Start scholenproject vrijdag 2 juli
Brassband · 28. juni 2021
Vrijdag 2 juli start het scholenproject 2020. Leerlingen van groep 5 of 6 van de Swifterbantse basisscholen krijgen onder schooltijd een workshop slagwerk en een workshop koper. Deze workshops worden door Martijn de Lange en Ciska Terpstra, docenten van De Meerpaal Academie, gegeven. Muziekvereniging Amor Musae stelt de instrumenten voor deze workshops beschikbaar. Leden van het jeugdorkest van Amor Musae -JAM- ondersteunen bij de workshop.

Leerlingen JAM geslaagd voor muziekdiploma!
Brassband · 20. juni 2021
Leerlingen van JAM hebben examen gedaan voor voor hun muziekdiploma en zijn geslaagd! Van harte gefeliciteerd!

Amor Musae speelt 4 mei Taptoe en Wilhelmus verspreid door Swifterbant
Brassband · 27. april 2021
Op 4 mei spelen verspreid door Swifterbant muzikanten van muziekvereniging Amor Musae de Taptoe en het Wilhelmus. Voorafgaand aan de twee minuten stilte om 20.00 uur, de Taptoe. Na de twee minuten stilte het Wilhelmus.

Amor Musae kan muziekinstrumenten kopen met steun Vriendenloterij
Brassband · 18. november 2020
Muziekvereniging Amor Musae uit Swifterbant is met haar scholenproject benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig 5.000 euro van de VriendenLoterij. Amor Musae gaat het geld gebruiken om Swifterbantse basisschoolleerlingen met nieuwe instrumenten te enthousiasmeren voor het bespelen van blaas- en slagwerkinstrumenten.

Brassband · 18. januari 2020
Het is al weer jarenlang een traditie in Dronten, het Nieuwjaarsconcert van Harmonie Eendracht uit Dronten, Amor Musae uit Swifterbant en Maris Sonores uit Biddinghuizen. De drie muziekverenigingen brengen zaterdag 18 januari om 20.15 uur een avondvullend programma in De Meerpaal.

Brassband · 14. december 2019
Vrijdagavond 13 december geven de brassband Amor Musae uit Swifterbant en het Piratenkoor de Blauwbaarden uit Biddinghuizen een gezamenlijk concert in kerstsfeer in het kerkcentrum “de Hoeksteen” te Swifterbant.

Brassband · 08. december 2019
Werelds familie concert in De Meerpaal met muzikanten uit alle windstreken Op zondag 8 december vindt in De Meerpaal in Dronten een feestelijk familie concert plaats: Orchestre Partout -een orkest met muzikanten uit azc Dronten-, speelt samen met brassband Amor Musae uit Swifterbant. Ze komen samen onder de naam 'Mundo Sonora'. Het wordt een feestelijke muzikale middag met speciale activiteiten voor kinderen.

Meer weergeven