· 

Film Mundo Sonora live!

 

De film Mundo Sonora - de wereld klinkt! - is vandaag live gegaan!

Orchestre Partout met muzikanten uit het AZC Dronten brengt samen met muzikanten van Amor Musae liefdesliedjes van over de hele wereld ten gehore. 

 

 

In 2019 was het eerste familie concert van Orchestre Partout en Amor Musae in De Meerpaal. Beide orkesten waren enthousiast en het was de bedoeling dit familieconcert jaarlijks te houden. Door corona bleek het steeds niet mogelijk om een tweede live concert te organiseren. Om toch samen muziek te kunnen maken én te delen met publiek is besloten een film te maken. Met crowdfunding is geld ingezameld en 26 september j.l. is de film opgenomen.in de schuur van de familie Grijsen. 

 

Wij houden van muziek. Muziek is een taal die verbindt, ongeacht afkomst, cultuur en taal.

Dank aan alle gulle gevers die dit mogelijk gemaakt hebben!

Reactie schrijven

Commentaren: 0