· 

Donateursactie 

Swifterbant- Op dinsdagavond 2 juni houdt Muziekvereniging Amor Musae haar jaarlijkse donateursactie. Ieder jaar wordt een andere wijk aangedaan en deze keer is de wijk “Bloemenbuurt” aan de beurt. Dit zijn de straten tussen Hertenkamplaan, Lange Streek, Boterbloemweide en Tijgerbloem/Dahliastraat. De malletband en twirlsters lopen een rondje door de wijk en de leden van de brassband komen huis aan huis vragen of men donateur wil worden. Op het plein van de Sterhyacint speelt JAM (Jeugdorkest Amor Musae) een paar vrolijke wijsjes.

Amor Musae is al 47 jaar de muziekvereniging in Swifterbant en bestaat momenteel uit ongeveer 80 leden. De vereniging heeft drie afdelingen: de brassband, de malletband en de twirlsters. Bij de evenementen in het dorp is de vereniging meestal van de partij. Denk hierbij aan Koningsdag, avondvierdaagse, dodenherdenking enz. Zowel de brassband als de malletband treden ook op als concertband. De twirlsters doen veel meer dan lopen in de optocht. Bij landelijke wedstrijden haalden ze vele prijzen binnen.

Amor Musae hoopt veel nieuwe donateurs te kunnen verwelkomen. Sinds het wegvallen van subsidies zijn de giften van de donateurs heel belangrijk voor het in stand houden van de vereniging. De actie duurt van 18.45 tot 20.00 uur en is goedgekeurd door gemeente Dronten.

Reactie schrijven

Commentaren: 9
 • #1

  Tami Caruso (donderdag, 02 februari 2017 23:27)


  Good day! I just would like to give you a big thumbs up for the great information you've got here on this post. I'll be coming back to your web site for more soon.

 • #2

  Barabara Humiston (vrijdag, 03 februari 2017 18:01)


  Hello there! I could have sworn I've visited your blog before but after browsing through some of the posts I realized it's new to me. Anyhow, I'm definitely delighted I came across it and I'll be book-marking it and checking back regularly!

 • #3

  Alline Talkington (zaterdag, 04 februari 2017 19:34)


  It's very effortless to find out any matter on web as compared to textbooks, as I found this piece of writing at this web site.

 • #4

  Austin Mickley (maandag, 06 februari 2017 00:19)


  Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You obviously know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to your site when you could be giving us something enlightening to read?

 • #5

  Nicki Rondeau (maandag, 06 februari 2017 15:57)


  Thank you a lot for sharing this with all folks you actually understand what you're speaking about! Bookmarked. Kindly additionally talk over with my web site =). We could have a hyperlink change agreement between us

 • #6

  Carry Tubb (maandag, 06 februari 2017 16:31)


  I blog quite often and I truly appreciate your information. This great article has truly peaked my interest. I'm going to book mark your blog and keep checking for new information about once per week. I opted in for your Feed as well.

 • #7

  Warner Castillo (maandag, 06 februari 2017)


  It's awesome to visit this website and reading the views of all mates about this piece of writing, while I am also zealous of getting knowledge.

 • #8

  Tami Caruso (woensdag, 08 februari 2017 21:31)


  I savor, cause I discovered just what I used to be having a look for. You have ended my four day long hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye

 • #9

  Clorinda Carberry (vrijdag, 10 februari 2017 03:40)


  This site certainly has all of the info I needed concerning this subject and didn't know who to ask.