Brassband & Twirling

Wij doen mee met Rabo ClubSupport
Brassband & Twirling · 06. oktober 2021
Amor Musae doet mee aan Rabo ClubSupport. Steun onze vereniging door op ons te stemmen via de Rabobank app.

Amor Musae ontvangt € 1500,- uit Deen Sponsoractie!
Brassband & Twirling · 20. september 2021
Amor Musae ontvangt €1500,- uit de Deen sponsor actie. Deen en u, donateurs van de munten, hartelijk dank!

STEUN AMOR MUSAE IN SPONSORACTIE DEEN
Brassband & Twirling · 10. juli 2021
17 juli gaat de laatste Deen Sponsoractie van start! Van 17 juli t/m 14 augustus kunt u ons steunen met de munten die u bij uw boodschappen ontvangt.

Geld binnen voor online familieconcert Mundo Sonora
Brassband & Twirling · 03. februari 2021
Wauw! Het is gelukt! Al het geld om de film te maken is ingezameld! Hartelijk dank allemaal! De realisatie van de film was tot op heden door de corona maatregelen nog niet mogelijk.

Verkoop kerstbomen en kniepertjes
Brassband & Twirling · 15. november 2020
Amor Musae verkoopt kerstbomen en kniepertjes. De verkoop vindt plaats bij de Hoeksteen in Swifterbant. Op vrijdag 11 december vanaf 16.00 uur en zaterdag 12 december vanaf 10.00 uur. Met dank aan onze sponsoren!!!

Brassband & Twirling · 26. september 2020
Op 26 september mocht Thom Veen, de voorzitter van Amor Musae het prachtige bedrag van € 1000,- in ontvangst nemen. Dit bedrag was gespaard tijdens de Deen Sponsor Actie .

Brassband & Twirling · 06. maart 2020
Muziekvereniging Amor Musae uit Swifterbant geeft op 6 maart haar 52e jaaruitvoering. Dit jaar is gekozen voor het thema “Hollandse Avond”. Zowel de muzikanten van de brassband en JAM als de leden van Twirl zullen het publiek in Hollandse sferen brengen.

Brassband & Twirling · 19. januari 2020
Swifterbant – Amor Musae uit Swifterbant komt in actie om geld op te halen voor de eigen clubkas. De club doet mee aan de belactie, een initiatief van de VriendenLoterij waarmee clubs, verenigingen en stichtingen structureel geld op kunnen halen bij hun achterban. Amor Musae wil met die inkomsten graag nieuwe instrumenten realiseren.

Brassband & Twirling · 11. maart 2016
MET AMOR MUSAE NAAR AFRIKA Swifterbant- Op vrijdag 11 maart bacht muziekvereniging Amor Musae haar jaarlijkse uitvoering in de Hoeksteen. Amor Musae trakteerde het publiek op een avondje met muziek en dans rond het thema Afrika.
Brassband & Twirling · 26. februari 2016
Op vrijdag 11 maart brengt muziekvereniging Amor Musae haar jaarlijkse uitvoering in de Hoeksteen. Amor Musae trakteert het publiek op een avondje met muziek en dans rond het thema Afrika.

Meer weergeven