· 

UITVOERING AMOR MUSAE OP 6 MAART IN DE HOEKSTEEN

BRASSBAND & TWIRL   06  MAART  2020

UITVOERING AMOR MUSAE OP 6 MAART IN DE HOEKSTEEN

 “HOLLANDSE AVOND”

 

Muziekvereniging Amor Musae uit Swifterbant geeft op 6 maart haar 52e jaaruitvoering. Dit jaar is gekozen voor het thema “Hollandse Avond”. Zowel de muzikanten van de brassband en JAM als de leden van Twirl zullen het publiek in Hollandse sferen brengen.

 

 

 

De startende koperblazers zullen o.a. muzikale aandacht geven aan de Nederlandse boeren met de Bauernkantate. JAM (de gevorderde jeugdblazers) hebben het lied Arcade op de lessenaar, het nummer waarmee Duncan Laurence gewonnen heeft op het songfestival.

 

De brassband zal diverse hits van Nederlandse zangers zoals Marco Borsato en Doe Maar ten gehore brengen. Een brassband bestaat uit koperblazers, aangevuld met een slagwerksectie. De brassband van Amor Musae heeft een bijna complete bezetting maar nieuwe leden op cornet of bas zijn welkom. De repetitie is op dinsdagavond en alle muziekgroepen staan onder leiding van Martijn de Lange-Duijster.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0