· 

53e jaaruitvoering Amor Musae

 

 Na twee jaar corona perikelen is het eindelijk weer mogelijk een optreden te verzorgen.

Op het programma staan een optreden van de Brassband, JAM en de twirlsters.

 

Helaas is dit het allerlaatste optreden van de Twirlsters onder de vlag van Amor Musae. Door een dalend aantal leden en het niet kunnen vinden van een trainster kan de afdeling twirl niet blijven bestaan. Voor drie leden houdt het twirlen helaas op. De andere drie hebben een andere vereniging gevonden.

 

De brassband  brengt diverse populaire stukken ten gehore zoals een Doe Maar Medley en A Brand New Day. Het jeugdorkest JAM (Jong Amor Musae) gaat ook terug in de tijd met o.a. muziek van de Blues Brothers. Tevens spelen zij Treasure Island in een arrangement van Ivo Kouwenhoven. De aspirant leden die dit schooljaar zijn begonnen met koperblazen of slagwerk zullen laten horen wat zij al hebben geleerd. Alle muziekgroepen staan onder leiding van Martijn de Lange-Duijster.

 

De avond begint om 19.30 uur en wordt gehouden in De Hoeksteen te Swifterbant. De toegang voor de uitvoering is gratis en in de pauze wordt een verloting gehouden.

Reactie schrijven

Commentaren: 0