· 

UITVOERING 

Op vrijdag 11 maart brengt muziekvereniging Amor Musae 

haar jaarlijkse uitvoering in de Hoeksteen. Amor Musae trakteert het publiek op een avondje  met muziek en dans rond het thema Afrika.

 

Het openingsnummer Waka Waka van Shakira zal gebracht worden door de hele vereniging die op dit moment bestaat uit ongeveer 80 leden.

De twirlgroepen gaan er deze uitvoering weer swingend tegen aan. Dat kan ook niet anders dan met het thema Afrika. Er is hard getraind om het publiek iets moois te laten zien in fleurige kleding die past bij het thema. Het gaat trouwens goed met de twirlsters. Afgelopen jaar deden zij mee met het Nederlands kampioenschap van de KNMO en behaalden mooie resultaten. Anne Derks is zelfs op de eerste plaats geëindigd. Dit is de laatste uitvoering o.l.v. Dinja Uil-v.d Kroft. Na 25 jaar lidmaatschap waarvan de laatste jaren als instructrice neemt zij deze avond afscheid. Haar opvolgster Sjera Dijkstra staat te popelen om met deze enthousiaste meiden aan de slag te gaan.

De malletband o.l.v. Ciska Terpstra speelt onder andere Africa van Toto en Gimmi Hope Joanna van E. Grant. Ook brengen zij een slagwerkstuk waar de trommels op de Japanse manier bespeeld worden, Africa Groove. De jeugdmalletband StaMb laat ook van zich horen

Bij de brassband (o.l.v. Martijn de Lange-Duijster) zijn op het moment drie groepen actief: JAM (Jeugd Amor Musae), de startgroep JAM (jongste leerlingen) en natuurlijk de brassband. Voor de Startgroep is het hun eerste grote optreden en zij zullen dat met volle overgave doen in “Mini March”. Ook spelen ze nog een stukje samen met JAM. JAM maakt deze avond een muzikale tocht door de woestijn. De brassband speelt o.a. de muziek van de film “Out of Africa” Diverse leden zullen deze avond in het zonnetje worden gezet wegens speciale verdienste. Als laatste onderdeel is er de traditionele afsluiting door de hele vereniging, deze keer met de  muziek van African Symphony (Van McCoy). 

Amor Musae hoopt het publiek weer een mooie en muzikale avond te bieden. 

De avond begint om 19.30 uur. De toegang is gratis en in de pauze wordt een verloting gehouden. Voor informatie kijk op de website: www.amormusae-swifterbant.nl


Reactie schrijven

Commentaren: 6
 • #1

  Emelina Willmore (vrijdag, 03 februari 2017 11:24)


  Thanks for sharing your info. I really appreciate your efforts and I am waiting for your next write ups thank you once again.

 • #2

  Chiquita Meli (zaterdag, 04 februari 2017 18:23)


  What a data of un-ambiguity and preserveness of valuable know-how concerning unpredicted emotions.

 • #3

  Luisa Benning (zondag, 05 februari 2017 02:04)


  I couldn't refrain from commenting. Well written!

 • #4

  Vickie Silveira (woensdag, 08 februari 2017 22:01)


  Every weekend i used to visit this site, for the reason that i want enjoyment, since this this website conations genuinely fastidious funny data too.

 • #5

  Jenise Linsley (donderdag, 09 februari 2017 17:56)


  I'm really loving the theme/design of your website. Do you ever run into any internet browser compatibility issues? A couple of my blog audience have complained about my site not working correctly in Explorer but looks great in Safari. Do you have any advice to help fix this issue?

 • #6

  Del Lever (donderdag, 09 februari 2017 23:17)


  Hello, just wanted to mention, I loved this blog post. It was funny. Keep on posting!