· 

UITVOERING 11 MAART IN DE HOEKSTEEN

 

MET AMOR MUSAE NAAR AFRIKA

 

 

 

Swifterbant- Op vrijdag 11 maart bacht muziekvereniging Amor Musae haar jaarlijkse uitvoering in de Hoeksteen. Amor Musae trakteerde het publiek op een avondje  met muziek en dans rond het thema Afrika.

 

 

 

Zowel de brassband met JAM (Jeugdbrassband) als de malletband met STAMB (jeugdmalletband) als de twirl-groepen hebben zich deze avond op uitstekende wijze gepresenteerd.

Er werd uitgebreid aandacht besteed aan het afscheid van Dinja Uil-van de Kroft. zij heeft 15 jaar lang de twirlsters begeleid met heel mooie resultaten. De nieuwe instructrice is Sjera Dijkstra.

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Alline Talkington (donderdag, 02 februari 2017 05:23)


    I'm really loving the theme/design of your blog. Do you ever run into any internet browser compatibility problems? A couple of my blog audience have complained about my blog not working correctly in Explorer but looks great in Firefox. Do you have any suggestions to help fix this issue?

  • #2

    Cristen Vandermark (vrijdag, 03 februari 2017 00:39)


    Hi, I do think your web site could be having browser compatibility problems. Whenever I look at your web site in Safari, it looks fine however when opening in I.E., it has some overlapping issues. I merely wanted to provide you with a quick heads up! Aside from that, excellent website!