· 

JEUGDBRASSBAND AMOR MUSAE MAG NAAR DE FILM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LELYSTAD - De Jeugdbrassband Amor Musae (JAM) heeft zaterdag een festival voor jeugdorkesten gewonnen. De bandleden uit Swifterbant kregen allemaal een bioscoopbon en gaan binnenkort samen naar de film.

Het Jeugdorkestfestival werd georganiseerd door het Centrum Amateurkunst Flevoland en werd gehouden in Lelystad. Er deden vier orkesten mee en ieder orkest mocht optreden in het mooie theater van De Kubus rond het thema 'film'.

James Bond

JAM koos het thema James Bond. De andere orkesten speelden muziek van de Pirates of the Caribbean, Harrie Potter en de Muppetshow. De jury vond dat JAM het thema het best had vorm gegeven.

Tussen de optredens door waren er workshops en randactiviteiten. En tot slot speelden alle jeugdige muzikanten samen nog twee muziekstukken onder leiding van Hans Welle, de dirigent van jeugd symfonie orkest uit Almere. ,,Een super leuk festival’’, concludeerde Amor Musae.

Deelnemende orkesten

  • Almeers Jeugd Symfonie Orkest (AJSO)
  • Flevolands Jeugd Symfonie Orkest (FJSO)
  • Jeugdorkest Algemene muziekvereniging Zeewolde (AMVZ)
  • Jeugdbrassband Amor Musae (JAM

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Vind ons op:

 

Amor Musae Swifterbant 

Amor Musae is een muziekvereniging in Swifterbant bestaande uit een Brassband en een Twirl groep. Amor Musae bestaat al sinds 8 februari 1968. Amor Musae speelt regelmatig op dorps gerichte evenementen

Amor Musae | Swifterbant |

0637453779 (Thom Veen)  Voorzitter 

0634858974 (Nellie Zwep) Twirl

email: info@amormusae-swifterbant.nl