· 

NIGHT OF THE BRASS MET BRASSBAND AMOR MUSAE OP 15 JUNI

NIGHT OF THE BRASS MET BRASSBAND AMOR MUSAE OP 15 JUNI

 

Een concert voor en door jong en oud in De Hoeksteen te Swifterbant

 

Op zaterdag 15 juni geeft de brassband van Amor Musae haar jaarlijkse zomerconcert “Night of the Brass”. De brassband zal met een vrolijk licht programma het seizoen afsluiten. Ook het jeugdorkest JAM en de Startgroep zullen voor het voetlicht treden. Alle orkesten staan onder leiding van Martijn de Lange - Duijster.

 

De brassband, die bestaat uit 23 koperblazers en 3 slagwerkers heeft een gevarieerd programma ingestudeerd. Een pittige concertmars, een mooi gedragen nummer maar ook staat er heel wat filmmuziek op het programma. In het nummer Feather Theme uit de film Forrest Gump speelt de 11-jarige Gré-Anne Prinsen de solo.

 

Op deze avond is er ook veel ruimte voor de jeugdgroepen om zich te presenteren. Bij de Startgroep spelen drie kinderen mee die pas dit cursusjaar zijn begonnen met muziekles. Zij deden in september mee met het scholenproject, een gezamenlijk project van de Meerpaal Academie en muziekvereniging Amor Musae. Na de meivakantie mochten ze meespelen bij de Startgroep en nu, na vier repetities mogen ze al meedoen met het concert!

 

Het jeugdorkest JAM bestaat momenteel uit 18 muzikanten van 8 tot 18 jaar. Zij spelen o.a. vlotte popnummers zoals Sofia en My Way en muziek uit de Disneyfilm Frozen. 

De muzikanten zullen zelf iets vertellen over de muziekstukken. Op deze avond  met lichte muziek en met optredens door brassband en jeugdgroepen is jong en oud van harte welkom. 

De toegang is gratis maar bij de uitgang wordt een collecte gehouden.

Het concert is van 19.30 tot uiterlijk 21.30 uur in Kerkcentrum de Hoeksteen te Swifterbant.

Reactie schrijven

Commentaren: 0