· 

BRASSBAND EN PIRATEN BRENGEN “CHRISTMAS AHOY”

Vrijdagavond 13 december geven de brassband Amor Musae uit Swifterbant en het Piratenkoor de Blauwbaarden uit Biddinghuizen een gezamenlijk concert in kerstsfeer in het kerkcentrum “de Hoeksteen” te Swifterbant. 

 

Er worden kerstliedjes gezongen en gespeeld maar ook worden liederen uit het gewone programma die passen in de kerstsfeer ten gehore gebracht.  De brassband en het koor wisselen elkaar af in een gevarieerd programma en zij zullen ook enkele liederen gezamenlijk uitvoeren.

 

De Blauwbaarden zingen de ruige zeemansliederen. De brassband speelt verschillende kerstnummers zoals Stop the Cavalry en ook Rudolf het rendier komt voorbij. Het jeugdorkest JAM van Brassband Amor Musae voert het vijfdelige stuk Treasure Island uit.

 

Het piratenkoor staat onder leiding van Catharina Keekstra. De brassband en JAM worden gedirigeerd door Martijn de Lange-Duijster. Het concert begint om 20.00 uur. De toegang is gratis en bij de uitgang wordt een collecte gehouden.

info@amormusae-swifterbant.nl  /   www.amormusae-swifterbant.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 0