· 

18 JANUARI 2020: NIEUWJAARSCONCERT DRONTEN MET 3 MUZIEKVERENIGINGEN

Het is al weer jarenlang een traditie in Dronten, het Nieuwjaarsconcert van Harmonie Eendracht uit Dronten, Amor Musae uit Swifterbant en Maris Sonores uit Biddinghuizen. De drie muziekverenigingen brengen zaterdag 18 januari om 20.15 uur een avondvullend programma in De Meerpaal.

 

Het programma bevat uiteenlopende soorten muziek, variërend van marsen en walsen tot pop en klassiek. Het wordt een avond vol passie en plezier met een knipoog naar het nieuwjaarsconcert in Wenen. Na de pauze vormen de drie orkesten één groot orkest onder leiding van Willem Jan Visser. 

 

Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa op het Serviceplein van de Meerpaal (geopend op maandag tot en met woensdag van 9.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 20.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 20.30 uur), telefonisch via nummer 0321-388770 en online via de website van De Meerpaal.

 

Beluister nu de opnames hier

Reactie schrijven

Commentaren: 0