· 

Amor Musae scoort voor clubkas tijdens belactie!

Swifterbat – Amor Musae uit Swifterbant komt in actie om geld op te halen voor de eigen clubkas. De club doet mee aan de belactie, een initiatief van de VriendenLoterij waarmee clubs, verenigingen en stichtingen structureel geld op kunnen halen bij hun achterban. Amor Musae wil met die inkomsten graag nieuwe instrumenten realiseren.Op donderdag 23 januari bellen leden van Amor Musae andere clubleden en hun aanhang met de oproep mee te spelen met de VriendenLoterij. Minimaal 40% van ieder verkocht lot komt direct ten goede aan de clubkas van Amor Musae. Als 50 deelnemers bijvoorbeeld met één lot een heel jaar voor een club of vereniging meespelen, dan levert dit de clubkas €3.900,- euro op. En daarnaast maken declubleden als deelnemers van de VriendenLoterij maandelijks kans op grote (geld)prijzen.de dinsdag en zaterdag voor 23 januari staan we bij de Deen om zoveel mogelijk telefoon nummers te verzamelen. U kunt ook altijd uw telefoon nummer achterlaten via de website of via Facebook of mail naar info@amormusae-Swifterbant.nl.

Reactie schrijven

Commentaren: 0