Brassband & Twirl · 26. september 2020
Op 26 september mocht Thom Veen, de voorzitter van Amor Musae het prachtige bedrag van € 1000,- in ontvangst nemen. Dit bedrag was gespaard tijdens de Deen Sponsor Actie .

Brassband & Twirl · 06. maart 2020
Muziekvereniging Amor Musae uit Swifterbant geeft op 6 maart haar 52e jaaruitvoering. Dit jaar is gekozen voor het thema “Hollandse Avond”. Zowel de muzikanten van de brassband en JAM als de leden van Twirl zullen het publiek in Hollandse sferen brengen.

Brassband & Twirl · 19. januari 2020
Swifterbant – Amor Musae uit Swifterbant komt in actie om geld op te halen voor de eigen clubkas. De club doet mee aan de belactie, een initiatief van de VriendenLoterij waarmee clubs, verenigingen en stichtingen structureel geld op kunnen halen bij hun achterban. Amor Musae wil met die inkomsten graag nieuwe instrumenten realiseren.

Brassband · 18. januari 2020
Het is al weer jarenlang een traditie in Dronten, het Nieuwjaarsconcert van Harmonie Eendracht uit Dronten, Amor Musae uit Swifterbant en Maris Sonores uit Biddinghuizen. De drie muziekverenigingen brengen zaterdag 18 januari om 20.15 uur een avondvullend programma in De Meerpaal.

Brassband · 14. december 2019
Vrijdagavond 13 december geven de brassband Amor Musae uit Swifterbant en het Piratenkoor de Blauwbaarden uit Biddinghuizen een gezamenlijk concert in kerstsfeer in het kerkcentrum “de Hoeksteen” te Swifterbant.

Brassband · 08. december 2019
Werelds familie concert in De Meerpaal met muzikanten uit alle windstreken Op zondag 8 december vindt in De Meerpaal in Dronten een feestelijk familie concert plaats: Orchestre Partout -een orkest met muzikanten uit azc Dronten-, speelt samen met brassband Amor Musae uit Swifterbant. Ze komen samen onder de naam 'Mundo Sonora'. Het wordt een feestelijke muzikale middag met speciale activiteiten voor kinderen.

Brassband · 03. september 2019
Op dinsdagavond 3 september gaven het Blaasorkest Vilseck en brassband Amor Musae een gezamenlijk concert in de Hoeksteen te Swifterbant.

Brassband · 15. juni 2019
Op zaterdag 15 juni geeft de brassband van Amor Musae haar jaarlijkse zomerconcert “Night of the Brass”. De brassband zal met een vrolijk licht programma het seizoen afsluiten. Ook het jeugdorkest JAM en de Startgroep zullen voor het voetlicht treden. Alle orkesten staan onder leiding van Martijn de Lange - Duijster.

Brassband · 12. januari 2019
Op 12 januari vond het Hafabra Nieuwjaarsconcert plaats in De Meerpaal te Dronten. Voor de pauze speelde Brassband Amor Musae, Harmonie Eendracht en Maris Sonores. Tijdens een wisseling op het podium mocht JAM-Plus optreden. Na de pauze zaten alle leden van de drie verenigingen op het podium. De zaal zat bijna helemaal vol en het publiek kon genieten van prachtig concert met veel afwisseling.
Twirl · 17. mei 2016
Zaterdag 30 april vertrokken we al vroeg richting Elburg. De tweede wedstrijd van het seizoen. De meiden hadden hard getraind en waren klaar om te laten zien wat ze in hun mars hadden. Natuurlijk waren ook onze vaste en enthousiaste supporters weer aanwezig. Die zorg droegen voor de nodige foto’s en mentale ondersteuning.

Meer weergeven