02. november 2022
Amor Musae wint Verdubbelaar in Club is Koning actie van Vomar. Op 22 oktober j.l. was de prijsuitreiking. Hartelijk bedankt voor uw steun!

07. september 2022
Bij de Vomar supermarkt ontvangt u een clubmunt bij iedere €15,- aan boodschappen en speciale aanbiedingen. Gebruikt u de munten niet doneer ze dan aan Amor Musae. Hiermee steunt u onze club. U kunt de munten inleveren bij leden van onze vereniging. Dank voor uw medewerking!

Brassband · 07. september 2022
Tot en met zaterdag 1 oktober ontvang je bij Vomar supermarkten bij iedere € 15,- aan boodschappen een gratis clubmunt. Hiermee kun je tot uiterlijk zondag 9 oktober via vomar.nl/clubmunt een stem uitbrengen op onze club. Met iedere stem maak jij meer kans op een cadeaukaart t.w.v. €50,- en help jij ons met het verdubbelen van ons gespaarde Club is Koning-jaarbedrag! Kijk hier voor meer informatie.

53e jaaruitvoering Amor Musae
Brassband & Twirling · 25. februari 2022
Muziekvereniging Amor Musae uit Swifterbant geeft op 11 maart haar 53e jaaruitvoering met optredens van de Brassband en JAM en het allerlaatste optreden van de Twirlsters. De avond begint om 19.30 uur en wordt gehouden in De Hoeksteen te Swifterbant. De toegang is gratis en in de pauze wordt een verloting gehouden.

Brassband · 11. december 2021
De film Mundo Sonora - de wereld klinkt! - is vandaag live gegaan! Orchestre Partout en Amor Musae brengen samen liefdesliedjes van over de hele wereld ten gehore. Dank aan alle gulle gevers die dit mogelijk hebben gemaakt!

Brassband & Twirling · 05. december 2021
Amor Musae verkoopt kerstbomen en kniepertjes op vrijdag 10 en zaterdag 11 december.

Amor Musae verkoopt kniepertjes
Brassband & Twirling · 05. december 2021
Leden van Amor Musae, jong en oud, zijn volop kniepertjes aan het bakken. Onze sponsoren maken het mogelijk dat de opbrengst uit de verkoop geheel ten goede komt aan de vereniging.

Wij doen mee met Rabo ClubSupport
Brassband & Twirling · 06. oktober 2021
Amor Musae doet mee aan Rabo ClubSupport. Steun onze vereniging door op ons te stemmen via de Rabobank app.

Opnames film Mundo Sonora
Brassband · 26. september 2021
Eindelijk! Na vele maanden wachten is vandaag de film Mundo Sonoro opgenomen waarin muzikanten uit het AZC Dronten samen met muzikanten van Amor Musae muziek maken.

Amor Musae ontvangt € 1500,- uit Deen Sponsoractie!
Brassband & Twirling · 20. september 2021
Amor Musae ontvangt €1500,- uit de Deen sponsor actie. Deen en u, donateurs van de munten, hartelijk dank!

Meer weergeven