brassband · 12. januari 2019
Op 12 januari vond het Hafabra Nieuwjaarsconcert plaats in De Meerpaal te Dronten. Voor de pauze speelde Brassband Amor Musae, Harmonie Eendracht en Maris Sonores. Tijdens een wisseling op het podium mocht JAM-Plus optreden. Na de pauze zaten alle leden van de drie verenigingen op het podium. De zaal zat bijna helemaal vol en het publiek kon genieten van prachtig concert met veel afwisseling.
17. mei 2016
Zaterdag 30 april vertrokken we al vroeg richting Elburg. De tweede wedstrijd van het seizoen. De meiden hadden hard getraind en waren klaar om te laten zien wat ze in hun mars hadden. Natuurlijk waren ook onze vaste en enthousiaste supporters weer aanwezig. Die zorg droegen voor de nodige foto’s en mentale ondersteuning.

04. mei 2016
Vanavond om 19:45 geeft Brassband Amor Musae een openluchtconcert ter ere van de dodenherdenking. Kom luisteren naar mooie muziek, en herdenk samen met ons. Tot vanavond bij de vlaggenmast op De Greente,

06. april 2016
LELYSTAD - De Jeugdbrassband Amor Musae (JAM) heeft zaterdag een festival voor jeugdorkesten gewonnen. De bandleden uit Swifterbant kregen allemaal een bioscoopbon en gaan binnenkort samen naar de film.
11. maart 2016
MET AMOR MUSAE NAAR AFRIKA Swifterbant- Op vrijdag 11 maart bacht muziekvereniging Amor Musae haar jaarlijkse uitvoering in de Hoeksteen. Amor Musae trakteerde het publiek op een avondje met muziek en dans rond het thema Afrika.
26. februari 2016
Op vrijdag 11 maart brengt muziekvereniging Amor Musae haar jaarlijkse uitvoering in de Hoeksteen. Amor Musae trakteert het publiek op een avondje met muziek en dans rond het thema Afrika.

13. juni 2015
Op zaterdag 13 juni brengt de brassband van Amor Musae de derde editie van Night of the Brass in de Hoeksteen te Swifterbant. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Het belooft een vermakelijke avond te worden met optredens van JAM (Jeugdorkest) en de brassband. In de Hoeksteen is een gezellig binnenterras gecreëerd waar de gasten aan hun tafeltje een avond kunnen genieten van live muziek. Onder leiding van Martijn de Lange-Duijster brengt de brassband een gevarieerd...
02. juni 2015
Swifterbant- Op dinsdagavond 2 juni houdt Muziekvereniging Amor Musae haar jaarlijkse donateursactie. Ieder jaar wordt een andere wijk aangedaan en deze keer is de wijk “Bloemenbuurt” aan de beurt. Dit zijn de straten tussen Hertenkamplaan, Lange Streek, Boterbloemweide en Tijgerbloem/Dahliastraat. De malletband en twirlsters lopen een rondje door de wijk en de leden van de brassband komen huis aan huis vragen of men donateur wil worden. Op het plein van de Sterhyacint speelt JAM...