Doneer munten in Deen sponsoractie aan Amor Musae  en steun aanschaf nieuwe cornetten
Brassband · 18. juli 2021
Cornetten Amor Musae zijn na meer dan 50 jaar toe aan vervanging. Met bijdrage uit de Deen sponsoractie hoopt Amor Musae nieuwe cornetten te kunnen aanschaffen.

STEUN AMOR MUSAE IN SPONSORACTIE DEEN
Brassband & Twirl · 10. juli 2021
17 juli gaat de laatste Deen Sponsoractie van start! Van 17 juli t/m 14 augustus kunt u ons steunen met de munten die u bij uw boodschappen ontvangt.

Start scholenproject vrijdag 2 juli
Brassband · 28. juni 2021
Vrijdag 2 juli start het scholenproject 2020. Leerlingen van groep 5 of 6 van de Swifterbantse basisscholen krijgen onder schooltijd een workshop slagwerk en een workshop koper. Deze workshops worden door Martijn de Lange en Ciska Terpstra, docenten van De Meerpaal Academie, gegeven. Muziekvereniging Amor Musae stelt de instrumenten voor deze workshops beschikbaar. Leden van het jeugdorkest van Amor Musae -JAM- ondersteunen bij de workshop.

Leerlingen JAM geslaagd voor muziekdiploma!
Brassband · 20. juni 2021
Leerlingen van JAM hebben examen gedaan voor voor hun muziekdiploma en zijn geslaagd! Van harte gefeliciteerd!

Twirlen bij Amor Musae Swifterbant
Twirl · 01. juni 2021
Droom jij ervan te dansen met een baton? Dan is Twirl iets voor jou. Twijfel je nog, kom dan 3 proeflessen volgen. Wij kjiken naar je uit!

Amor Musae speelt 4 mei Taptoe en Wilhelmus verspreid door Swifterbant
Brassband · 27. april 2021
Op 4 mei spelen verspreid door Swifterbant muzikanten van muziekvereniging Amor Musae de Taptoe en het Wilhelmus. Voorafgaand aan de twee minuten stilte om 20.00 uur, de Taptoe. Na de twee minuten stilte het Wilhelmus.

Geld binnen voor online familieconcert Mundo Sonora
Brassband & Twirl · 03. februari 2021
Wauw! Het is gelukt! Al het geld om de film te maken is ingezameld! Hartelijk dank allemaal! De realisatie van de film was tot op heden door de corona maatregelen nog niet mogelijk.

Amor Musae kan muziekinstrumenten kopen met steun Vriendenloterij
Brassband · 18. november 2020
Muziekvereniging Amor Musae uit Swifterbant is met haar scholenproject benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig 5.000 euro van de VriendenLoterij. Amor Musae gaat het geld gebruiken om Swifterbantse basisschoolleerlingen met nieuwe instrumenten te enthousiasmeren voor het bespelen van blaas- en slagwerkinstrumenten.

Verkoop kerstbomen en kniepertjes
Brassband & Twirl · 15. november 2020
Amor Musae verkoopt kerstbomen en kniepertjes. De verkoop vindt plaats bij de Hoeksteen in Swifterbant. Op vrijdag 11 december vanaf 16.00 uur en zaterdag 12 december vanaf 10.00 uur. Met dank aan onze sponsoren!!!

Brassband & Twirl · 26. september 2020
Op 26 september mocht Thom Veen, de voorzitter van Amor Musae het prachtige bedrag van € 1000,- in ontvangst nemen. Dit bedrag was gespaard tijdens de Deen Sponsor Actie .

Meer weergeven